KEPAKARAN


Holla.

Cikgu Pemasaran miliki kepakaran untuk Membangunkan Laman Web dengan kos paling minimum.

Keinginan kami adalah untuk melihat lebih ramai peniaga online dapat berniaga dengan cara yang lebih mudah melalui website & minisite.

KENAPA PILIH KAMI?

1. Kami menggunakan theme & plugin premium pada setiap laman web untuk memastikan segala keperluan laman web anda terjamin & tidak terganggu dengan kerja hacker.

2. Penggunaan konsep serta rekaan web yang mengikut arus semasa & terkini, dibantu dengan web builder yang paling fleksibel di pasaran, web yang cantik adalah kerja mudah untuk kami.

3. Servis pantas. Sejak 2009 perkara yang paling kami utamakan adalah PANTAS + KUALITI. Minimum 7 hari website anda siap sepenuhnya.

Sudah bersedia untuk memiliki web professional untuk bisnes & produk anda?

 

 

Anda Hanya Boleh Maksimumkan Kos Pengiklanan Anda Hanya Dengan Website

Setuju?

Semua bisnes perlukan website, ini adalah hakikatnya. Jika anda masih berniaga di Facebook semata-mata, maka anda sangat rugi (walaupun anda buat RM100k sebulan di sana)

.

Website & minisite akan membantu anda untuk pujuk semula pelanggan yang datang tetapi tidak membeli produk anda. Sounds cool, kan?

.

Mereka datang web anda, tapi mereka tak berminat nak beli. Anda boleh pujuk semula golongan ni untuk membeli. Selepas beberapa kali anda pujuk, 70% golongan ini akan membeli juga sebab dah selalu nampak iklan anda di Facebook.

.b

Tetapi itu hanya boleh terjadi jika anda memiliki website.

.

Saya tahu anda mampu buat sales RM100k sebulan dengan menggunakan Fb Ads tetapi percayalah, itu hanyalah 30% dari kemampuan Ads anda. Jika anda masukkan re-targeting pixel, anda mampu jana lebih dari itu.

.

Melalui survey yang dibuat, kami menemui beberapa masalah yang dihadapi oleh peniaga (anda la tu) apabila anda nak buat website..

 

M

Harga Mahal Melampau

Harga yang mahal & tidak mampu dimiliki oleh golongan peniaga yang baru bermula.

M

Web Lambat Siap

Berbulan tunggu untuk dapat 1 website, buang masa untuk kejar semula rentak bisnes.

M

Design Lama Tak Ikut Trend

Masih lagi ikut design lama & tak menepati ciri web yang disukai oleh GOOGLE. Prospek sukakan web yang cantik

M

Theme & Plugin Free

Theme & Plugin FREE membuka peluang besar kepada hackers untuk mengganggu sistem web anda

M

Tak mesra SEO

Web tak mesra SEO akan membuatkan web anda kurang disukai oleh GOOGLE. Ianya akan mengurangkan trafik ke web anda.

Mahu atau tidak, anda akan mengalami situasi tersebut jika anda mahukan website.

.

Jangan risau, kami sedia membantu. Teruskan bacaan anda, kami akan tunjukkan mengapa anda perlu ambil pakej ini dengan segera.

 

Apa Yang Kami Boleh Buat Untuk Anda?

Jika Berkaitan Web, Serahkan Kepada Kami

PEMBANGUNAN WORDPRESS

Kami menggunakan sistem CMS nombor satu dunia, wordpress untuk laman web

DESIGN TREND TERKINI

Kami tonjolkan laman web anda lebih dari pesaing dengan rekaan web yang cantik & terkini

WEB RESPONSIF

Kami menghasilkan laman web yang responsif di semua platform &  kelihatan cantik di semua jenis gadget.

Hasil Kerja

Berikan Idea Web Anda & Kami Jadikannya Realiti

Apa Kata Pelanggan Kami Sebelum Ini?

” Senang bekerja dengan Cikgu Pemasaran, hasil kerja yang cantik & yang paling penting servisnya pantas “

Anuar Yusof , 29, CEO Digital Darkroom Studio

” Harga web yang sangat berbaloi dengan hasil kerja cantik. Siap ada ajar buat copywriting lagi “

Fakhrul Nizam , Founder BayarSaman.com

” Sangat trusted, sanggup melayan client yang fussy. Sangat professional”

Farid , Founder JusMiraGold.com

Pilih Pakej Web Yang Sesuai Dengan Bajet Anda

Seriously, Ini Harga Paling Berbaloi Di Pasaran

Kami sediakan pakej lengkap yang perfect untuk bisnes & produk anda dengan harga yang sangat berbaloi. Anda hanya perlu pilih pakej yang anda inginkan.

Ini Mungkin Peluang Terakhir Anda

Pakej ini adalah terhad!

Kami adalah professional !

.

Seriously, pakej yang ditawarkan ini adalah harga yang sangat murah dan ianya adalah tidak bagus untuk market web development (opsss, we kill it~).

.

Ya, ini adalah apa yang anda gelarkan buang harga’. Kami ‘buang harga’ hanya untuk bantu peniaga yang kurang bajet seperti anda.

.

Jika anda tanya web developer lain mengenai pakej ini, mereka akan marah sama sekali. Malah mungkin nama kami akan di banned terus dari menyertai sebarang group developers (hopefully tak la)

.

Kami perlu menghormati keputusan ramai mengenai harga web. Jadi , kami buat keputusan bahawa harga yang ditawarkan ini hanya terhad untuk…

.

25 Minisite & 25 Web Pro

.

19 Minisite & 22 Web Pro (Baki slot yang masih ada)

.

Pakej ini hanya untuk 50 web  41 web (baki) yang terawal sahaja.

.

Jika anda perlukan website dengan harga yang sangat rendah tetapi mempunyai kualiti yang ‘world class’, maka ini adalah peluang terakhir anda.

.

Harga akan dinaikkan mengikut harga yang telah dipersetujui oleh para web developers yang lain setelah cukup kuota.

 

Bertindak Sekarang Sementara Kuota Masih ada

Soalan Lazim Tentang Servis & Pakej Web

Baca Ini Dahulu Sebelum Anda Ambil Pakej
Bagaimana Proses Pembelian?

1. Anda hanya perlu pilih salah satu pakej yang ditawarkan, kemudian klik button pembelian.

2. Buat pembayaran melalui cara yang anda suka

3. Kami akan menghubungi anda untuk urusan selanjutnya

4. Kami akan siapkan web anda dalam masa yang diberi

5. Web diberikan kepada anda untuk test run

6. Web diserahkan kepada anda sepenuhnya

Selesai~

Berapa lama web boleh siap?

Kami ambil masa 7-14 hari minimum untuk siapkan web anda bermula dari tarikh anda memberikan segala maklumat tentang produk & syarikat.

 

Boleh terangkan mengenai pakej yang ditawarkan?

Kami hanya wujudkan 2 jenis pakej untuk peniaga iaitu

  1. Pakej Minisite
  2. Pakej Web Pro

Pakej Minisite adalah untuk 1 produk sahaja. Dari awal sehingga tamat, semuanya mengenai 1 produk sahaja.

Pakej Web Pro Adalah untuk brand anda. Anda boleh ceritakan mengenai syarikat anda, brand anda dan juga produk-produk yang syarikat anda keluarkan.

 

Bagaimana dengan support dari pihak tuan?

Kami menyediakan support 1 bulan untuk minisite & 6 bulan untuk web pro bermula daripada tarikh kami menyerahkan web kepada anda.

Sebarang masalah yang berlaku sepanjang tempoh tersebut, kami tidak kenakan caj untuk atasinya.

Jika anda perlukan perubahan MINOR dalam tempoh tersebut, kami lakukannya tanpa sebarang caj.

Perubahan MAJOR akan dikenakan caj mengikut jenis perubahan yang ingin dilakukan.

Apa yang saya perlu sediakan jika ingin hasilkan web?

Anda perlu isi satu borang khas untuk memudahkan urusan kami menghasilkan website anda.

Selesai sahaja pembelian, anda perlu mengisi borang yang disediakan & pihak kami akan menghubungi anda untuk proses selanjutnya.

PS : Minggu lepas page bisnes saya dengan 8000 likers & pendapatan RM3000-5000 sebulan sudah diremove oleh Mark Zuckenberg. Jika anda rasa seronok berniaga di media sosial yang mempunyai kemungkinan untuk di flag, banned & remove seperti ini, maka teruskan bergantung kepada media sosial.
.
PSS : Cukup 50 kuota web kami buat, kami akan kembalikan kepada harga asal (Minisite RM1000 | Web Pro RM2500). Sebelum harga dinaikkan, lebih baik anda segera dapatkan pakej ini sementara ianya masih mampu milik.
.
PSSS : Kami hanya boleh buat 2 website pada satu masa untuk menjaga kualiti. Jika anda tidak mahu beratur panjang untuk dapat website lengkap, bersegeralah tempah pakej anda sekarang.

Pin It on Pinterest